Een Travellerspoint blog

Voorbereiden van de trip

Wat komt er allemaal bij kijken ....

rain 6 °C

OK, besloten een droom te verwezenlijken en vijf weken lang rond te reizen in Zuid India. Jimmy wou dit ook al eerder en nu gaan we samen deze reis ondernemen. Er zullen vast veel avonturen beleefd worden, die jullie via deze blog kunnen volgen.

En eerst zijn daar de voorbereidingen. Er komt toch wel een heleboel bij kijken. Gelukkig worden we ingepraat door vrienden en collega's die ervaring hebben en vinden we veel informatie op internet.
Inentingen zijn gedaan, visum is geregeld en de backpacks aangeschaft. Nu nog kijken wat voor schoenen we het beste aan kunnen schaffen. Kleding is besteld via craghoppers, speciaal beschermend tegen de muggen.... vast een goede keuze, want we hebben een pesthekel aan die beesten!
En nu begint het aftellen..... 28 februari vliegen we via Frankfurt naar Mumbay, om de nacht op het vliegveld door te brengen en 's ochtends vroeg weer door te vliegen naar Goa. Plan is om daar een paar dagen bij te komen en te relaxen, om vervolgens heel Zuid India door te gaan treinen. Dat gaat waarschijnlijk 9 maart worden, want ik liet me ontvallen dat 8 maart internationale vrouwendag was en Jimmy dan mijn backpack moest dragen. Haha, niet dus ;-)
OK, tot zover..... zodra we in India een internetcafé tegenkomen, laten we weer wat van ons horen.

Geplaatst door Madeliefje 16:48 Gearchiveerd in Nederland Tagged packing Reacties (2)

(Berichten 11 - 11 uit 11) « Pagina 1 2 [3]