Een Travellerspoint blog

Laatste dag in Goa

Op naar Kerala

sunny 36 °C

Vanochtend uitgechecked uit ons paleis en nu de laatste dag rondbrengen in Zuid Goa. Gisteren een geweldige ervaring opgedaan, we zijn met de taxi naar een speciaal gebied geweest waar olifanten waren. En daar.... hebben we een olifant gewassen om vervolgens op zijn rug een douche te krijgen. Dit was ontzettend veel lachen en er zijn heel veel foto's van gemaakt door de mensen die erbij waren toen wij onze douche kregen.
Aansluitend nog een paar tempels bekeken. In de grootste van heel Goa kregen we een speciale rondleiding langs de vele goden die ze hier hebben en hebben we behalve een rode stip op het voorhoofd, ook heilig water gedronken. Jimmy wou het met zijn linkse hand nemen, maar dit mocht niet. De linkerhand wordt hier als onrein gezien, terwijl je die eigenlijk ook altijd wast .... hij snapte er niets van en vond het allemaal wat comedie.
Vandaag wederom geen bier voor Jimmy. Waren het eerst twee dagen vanwege de verkiezingen, nu worden de stemmen geteld en zullen we wederom op zoek moeten gaan naar special tea :-)
Hij is nu net gekortwiekt bij de plaatstelijke kapper en kreeg er een idiote hoofdmassage achteraan, maar ziet er weer uit als het heertje! Geld speelt geen rol, 100 roepies voor een knipbeurt, dat is nog geen twee euro.
OK, we gaan nog even lekker het strand op, lekker eten en even over 11 uur vanavond vertrekken we met de trein naar Ernakulam. Die trip gaat 16 uur duren, wordt wat met roken, maar wel een mooie tijd om de volgende dag veel te zien onderweg.
Hoop snel weer iets te kunnen laten horen!

Geplaatst door Madeliefje 13:44 Gearchiveerd in India Tagged backpacking

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Hallo Hollandse Hindu's.
Hoe gaati kan ik wel vragen maardaar weet ik het antwoord al op .Het gaat jullie fantastisch af zo'n tripje van 5 jaar.De foto's zijn super, als je er naar kijkt dan krijg je direct zin om te vertrekken.Strandhuisje en zon op t bolletje , varkens voor de deur.En super met die olifanten !!! Jullie zijn weer verder getrokken , ik ga wat vaker kijken op jullie blog.
Jimbo ff nog iets anders.Die Rugzak-handdoek is binnen gekomen ziet er heel leuk uit, echt een markt produkt. Ik ga je toch vragen om tijdens jullie zeer inspannende rondreis , je ogen en oren open te houden. Eigenlijk zou t niet verkeerd zijn als je erachter kan komen waar in india de textiel verwerkende industrie is. Probeer er wat van te weten komen.Ik zie hier namelijk wel brood in.Heb een paar andere iedeen maar genoeg nu.(klaar = klaar)
Ik ziet er naar uit om jullie volgende avonturen te zien.
Hebben jullie nu wel of niet special tee gedronken !?? (moet toch bijna wel.
Laatste vraag : Waarom is juist de koe zo heilig in india??
Groet Ralph heel veel plezier !

door madelief

Hoi Annette,

Wat beleven jullie een geweldige avonturen joh! Geniet van jullie reisverslag hoor...
Benijd jullie enorm. Wat maken jullie veel mee.
Fantastische foto's ook!!

Heel veel plezier verder. Ik blijf jullie volgen.

Elise van kantoor

door Trompie

hee!!

wat is het daar mooi zeg!!
en die biggies ahh zo lief.
en leuk om jullie verhalen te lezen.
geniet er maar van!!

xxx Miranda weijers

door missrantje

Hallo Jimmy en Madelief,

Eindelijk een berichtje van je zusje Jimmy, maar kon het eerst niet in orde krijgen(blond zeker).
Zo te zien aan de foto's is het daar wel geweldig en anders maken jullie het zelf wel geweldig aan de verhalen te lezen.
Erg leuk om het zo wat te kunnen volgen.
Ik stuur gauw wel weer een keer een berichtje als het lukt, nog veel plezier en maar lekker genieten.

Groeten Tiny en van de Boys vooral aan Jimmy.

door tinytrein

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint