Een Travellerspoint blog

Nog 2 dagen

Voorbereiden op de trip naar Kerala

sunny 31 °C

Twee dagen geleden voor de laatste keer geschreven. We zijn nog steeds in Goa, maar hebben ondertussen wel een treinticket gekocht naar Ernakulam, Kerala, om daar de backwaters te gaan bekijken met een houseboat.
Vrijdag lekker op een strandbedje gelegen en mensen gekeken. Het hutje waar we in zitten, is prima, nadat we een stel strandstoelkussens onder het matras hadden gelegd. 's Avonds haai gegeten, die die dag vers door de vissers aan land was gebracht. Genoten van de zonsondergang, die hier echt prachtig is.
Zaterdag zijn we vroeg ons bed uitgegaan en zijn samen met twee Oosterrijkse dames op een dolfijnentrip gegaan in een vissersbootje. We waren nog geen tien minuten onderweg, of de dolfijnen lieten zich zien. Echt prachtig, al zijn jammer genoeg de foto's niet gelukt. Voor de foto genomen was, waren ze alweer ondergedoken.
's Middags met de riskja naar een bijgelegen stadje gegaan om een prepaidkaart te kopen en om het treinticket te bestellen. De rit met de riskja was weer een avontuur op zich, kamikaze :-)
Je kunt wel merken dat het aan het strand een stuk duurder is, in het stadje was een markt en daar was het al stukken goedkoper. Toch valt het erg mee, we ontbijten voor 5 euro en het diner is niet veel meer. De trein is ook een giller, met zijn tweeen zijn we 1650 roepies kwijt, ongeveer 30 euro, voor een 16 uur lange rit in een eigen cabine met airconditioning. Dinsdagavond vertrekken we rond 23.00 uur en komen in de middag rond 15.00 uur aan in Ernakulam. Hoop daar weer ergens een internetcafe te vinden, zodat we weer iets van ons kunnen laten horen.

Geplaatst door Madeliefje 9:58 Gearchiveerd in India Tagged backpacking

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint