Een Travellerspoint blog

Nog steeds in Goa

We zijn al aardig relaxed

sunny 32 °C

We zijn vanochtend weer veranderd van hutje. De hut waar we vannacht verbleven leek van de buitenkant erg leuk, maar we waren bang er doorheen te zakken. De constructie wel gechecked, maar dat deed ons vertrouwen niet groeien. Wel gaaf, we slapen zowat op het strand en horen de zee ruizen.....
We blijven nog een dag of 2 - 3 in Goa, voor we de trein richting Kerala gaan nemen. Het leven nu bestaat uit slapen, eten, drinken enzovoort. Voor de eerste keer echt heet gegeten, in plaats van sweet and sour kippensoep, bestelde ik hot and sweet, de vlammen sloegen uit m'n oren :-)
Ook een waterpijp gerookt, hadden we nog nooit gedaan en eens moet de eerste keer zijn. Was wel leuk, maar ik hecht toch meer waarde aan m'n sigaretje :-)
Het afdingen begint al aardig te lukken, het is een ware sport. De mensen hier zijn erg vriendelijk en niet al te opdringerig. Ik kreeg van een verkoopster een rode stip op m'n voorhoofd, dus die dag ging ik door als een getrouwde vrouw. Bedelaars zijn we, op een na, nog niet tegengekomen. Vanochtend was er weer een holy-gebeuren..... van een veilige afstand een foto gemaakt, want anders had ik er zelf ook onder gezeten.
Trouwens.... het viel Jimmy op dat er geen hondendrollen op het strand te vinden waren, terwijl het hier barst van de honden, die je heel lief aan kunnen kijken als je zit te eten. Mijn theorie was dat ze het vast in het water deden, en zie daar....ik voeg een foto bij met het bewijs dat mijn theorie klopte. Jimmy gaat nu minder graag het water in, haha. Het water is lekker warm, maar er kan een verraderlijke stroming zijn. Ik waag me er dus niet aan.
Nou, verder weet ik weinig te melden, ik schrijf later wel weer. OK, ik kom er net achter dat ik het verkeerde kabeltje heb meegenomen om de foto's te uploaden, dus die komen er nog aan :-)

Geplaatst door Madeliefje 12:34 Gearchiveerd in India Tagged backpacking

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint