Een Travellerspoint blog

Goa

Lekker hoor :-)

sunny 34 °C

We zitten nu in een internetcafe op het strand, onder de palmbomen, hoe mooi kan het leven zijn :-)
Na een lange reis aangekomen in Paradise Beach, Paloleum. Wat een reis, vooral de douane in India was een crime, tot 3 keer toe gefouilleerd en aanstekers kwijt. Dat werd sigaretten eten :-)
Met de taxi naar Paloleum gegaan, wat een avontuur op zich was. De schrik zat er lekker in als hij bijna een kudde koeien aanreed of inhaalde in een haarspeldbocht, al toeterend. Wat een gek!
Anyway, een leuk hutje direct aan het starnd gevonden en eigenlijk de hele dag geslapen. Annet dan, Jimmy heeft de boel al verkent en kwam gekleurd terug.... er was een holy feest waar iedereen elkaar met verf besmeurde en daar heeft hij dus mee kennisgemaakt. Zelfs na een wasbeurt is het er nog niet af, dus hij loopt er 'gekleurd' bij :-)
Inmiddels een mooi nieuw hutje gevonden, waar een palmboom doorheen groeit en er zo leuk uitziet. Het is trouwens goed slapen hier en geen muggen en andere lastige dingen tot nu toe. Het is lekker relaxed met goed eten en een lekker drankje op zijn tijd. Wij houden het hier wel vijf jaar vol (of was het nu vijf weken?) :-)
We gaan nu nog even wat dingen kopen die we vergeten zijn mee te nemen, terwijl we dachten dat we alles hadden, maar wie vergeet nou zijn zwemkleding?? Jimmy dus!!
We doen hier eerst even lekker weinig en dan zien we wel. Dikke knuf aan jullie allen en tot later!

Geplaatst door Madeliefje 15:25 Gearchiveerd in India Tagged backpacking

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Fijn dat jullie daar goed zijn aangekomen en wat die aanstekers betreft wel een goede manier om toch maar weer te stoppen met roken :p Lekker hoor dat warme weer hier vriest t al weer t mag hier nu ook wel lekker warm gaan worden maar ja komt vanzelf wel.
Veel plezier daar en geniet er lekker van en tot de volgende keer
kussssssss Aaf

door Aafje

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint